Martin Gabriel, non beton place; The Balcony, The Hague

Sometimes artists need just little space to show their work.

A pop up exhibition space like a shop window can be enough; especially so for multi-disciplinary artist Martin Gabriel (1991) who is occupied with space, even creating it where it is not.

At the moment The Balcony is a shop window at 14 Herenstraat which has an exhibition programme and Gabriel is showing his installation non beton place there.

Reflection and extension play an important role in the work.

It might seem that with a camera (or without one for that matter) the window itself is an obstacle, but on the other hand the reflections in the shop window bring even more space into the composition.

[Click on the pictures to enlarge]

Villa Next Door 2018

Content of all photographs courtesy to Martin Gabriel and The Balcony, Den Haag

Bertus Pieters

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.